För femte året i rad arrangerar vi, vad vi tidigare kallat, Milljöbilsdagen under det nya namnet Sustainable Mobility med årets tema fleet, fuels & the future. Det perfekta tillfället att få insikter och värdefulla tips från branschexperter från hela landet!

Fredagen den 5 april är du välkommen till Hotel At Six på Brunkebergstorg i centrala Stockholm. För inbjudna gäster är Sustainable Mobility kostnadsfritt, men platserna är begränsade, se därför till att anmäla dig i tid.

I år bjuder vi in flera välkända gästföreläsare som tar upp perspektiv på frågor som effekterna av WLTP, de olika drivmedlens framtid, lösningar för laddning, vad de kommande miljözonerna innebär samt hur du planerar en hållbar fordonspark. Det kommer bli en heldag fullspäckad med information gällande de senaste trenderna på marknaden med experter från hela bilbranschen på scen. Under dagen bjuder vi även på kaffe, pausfika och en matig smörgås till lunch.

Det första seminariet startar klockan 9.30 men vi öppnar dörrarna och registreringen redan klockan 9.00 då vi också bjuder vi på kaffe och frukost så långt lagret räcker. I samband med att första föreläsningen börjar kommer vi även stänga dörrarna och registreringen för dagen.

Programmet uppdateras löpande så kom gärna tillbaka hit snart igen.